Årets Måltidschef 2019 – här är nomineringarna!

Publicerat maj 22, 2019

Följande kost- och måltidschefer i Sverige kommer att placera sig på plats 1-10 när White Guide Junior avgörs i Malmö den 17 september 2019.

White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar, hållbarhet och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Kategorin Årets Måltidschef presenteras av Sodexo.

Nominerade Årets Måltidschef 2019 (utan inbördes rangordning)

Alain Grenard, Karlstad
Anneli Ekstedt, Växjö
Eva Nordberg, Sundsvall
Jeanette Andersson, Nykvarn
Kim Duggin, Täby
Maria Eriksson, Sandviken
Marie Mogensen, Svedala
Nathalie Torstensson, Lidköping
Patrik Karlberg, Norlandia-koncernen
Susanne Larsson, Vingåker

  

WHITE GUIDE JUNIOR & WHITE GUIDE SENIOR

Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vi premierar helhetstänk och samarbete kring de offentliga måltiderna och delar därför ut pris i totalt 13 kategorier. Stort tack till våra partners Findus, Generation Pep, HKScan, KRAV, Menigo, Oatly, Rational, Skånemejerier, Sodexo, Unilever och WWF Världsnaturfonden. Tack också till Malmö Stad, Event in Skåne samt Bergkvist Publishing.

För information kring prisutdelningen och anmälan till denna, klicka här.