Årets Pep-skola 2019 – här är nomineringarna!

Publicerat maj 21, 2019

Följande skolor i Sverige kommer att placera sig på plats 1-10 i kategorin Årets Pep-skola 2019 när White Guide Junior avgörs i Malmö den 17 september 2019.

White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar, hållbarhet och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

White Guide Junior har i år skapat en ny kategori samarbete med Generation Pep. Namnet på den nya kategorin blir ”Årets Pep Skola” och i den kommer skolor som både arbetar aktivt med fysisk aktivitet och serverar goda, näringsriktiga måltider att premieras. För att vara med och tävla i den nya kategorin och få ett oanmält besök av juryn för White Guide Junior – krävs att skolan är registrerad i Generation Peps digitala och kostnadsfria stöd Pep Skola och själva anmäler sig till tävlingen.

Årets Pep-skola presenteras i samarbete med Generation Pep.

Nominerade Årets Pep-skola 2019 (utan inbördes rangordning)
British Junior, Eskilstuna
Ellagårdsskolan, Täby
Fredsborgskolan, Österåker
Liljeforsskolan, Uppsala
Mariehällsskolan, Stockholm
Norra skolan, Motala
Runbackaskolan, Sollentuna
Sannerudsskolan, Kil
Silverbäckens skola, Sollentuna
Stocksundsskolan, Danderyd 

För information kring prisutdelningen och anmälan till denna, klicka här.