Årets Måltidschef 2021– här är nomineringarna!

Följande kost- och måltidschefer kommer att placera sig på plats 1-10 när White Guide Junior avgörs den 3 november 2021.

Nominerade Årets Måltidschef 2021 (utan inbördes rangordning)
Eldin M Salihovic, Gnosjö
Fredrik Lundquist, Karlstad
Jeanette Andersson, Nykvarn
Johan Hamberg och Patrik Karlberg, Norlandia
Jonas Paulsson, Helsingborg
Karin Lundell, Strängnäs
Lina Jönsson och Marie Mogensen, Svedala
Stina Salmonsson, Trelleborg
Susanne Pettersson, Sala
Åsa Storgärds Lundin, Sigtuna

Kategorin Årets Måltidschef presenteras i samarbete med Sodexo.


OM OSS
White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar, hållbarhet och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vi premierar helhetstänk och samarbete kring de offentliga måltiderna och delar därför ut pris i totalt 15 kategorier. Stort tack till våra partners Electrolux Professional, Findus, Generation Pep, HKScan, KRAV, Menigo, Midsona, Oatly, Orkla Foods Sverige, Skånemejerier, Sodexo, Unilever Food Solutions och Världsnaturfonden WWF. Tack också till Helsingborgs Stad, Event in Skåne samt Bergkvist Publishing.

I vårt pressrum finns alla publicerade nomineringar.

För mer information, kontakta ulrika@bergkvistpublishing.se