Årets Pep-skola 2020 – här är nomineringarna!

Följande skolor i Sverige kommer att placera sig på plats 1-10 i kategorin Årets Pep-skola när White Guide Junior avgörs den 15 september 2020.

Nominerade Årets Pep-skola 2020 (utan inbördes rangordning)
Aggarpsskolan, Svedala
Bockstensskolan, Varberg
British Junior, Eskilstuna
Bäckaskolan F-6, Gnosjö
Klöverstugans förskola, Svedala
Kårsta skola, Vallentuna
Parkskolan, Svalöv
Runbackaskolan, Sollentuna
Strandängsskolan, Båstad
Västerstrandsskolan, Karlstad

Årets Pep-skola presenteras i samarbete med Generation Pep.


OM OSS
White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar, hållbarhet och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vi premierar helhetstänk och samarbete kring de offentliga måltiderna och delar därför ut pris i totalt 14 kategorier. Stort tack till våra partners Findus, Generation Pep, HKScan, KRAV, Menigo, Midsona, Oatly, Rational, Skånemejerier, Sodexo, Unilever FoodSolutions och WWF Världsnaturfonden. Tack också till Malmö Stad, Event in Skåne samt Bergkvist Publishing.

I vårt pressrum finns alla publicerade nomineringar.

För mer information, kontakta ulrika@bergkvistpublishing.se