Årets Seniormåltid 2021 – här är nomineringarna!

Följande seniorboenden i Sverige kommer att placera sig på plats 1-10 när White Guide Senior avgörs den 3 november 2021.


Nominerade Årets Seniormåltid 2021 (utan inbördes rangordning)
Bonargården, Tibro
Johannesbergsgatan 2, Sala
Lilldals äldreboende, Tjörn
Lugnets äldreboende, Nykvarn 
Otium Tre Stiftelser, Göteborg 
Rosendals vårdbostäder, Gnosjö
Rådahemmet, Härryda 
Silverängen, Trelleborg 
Tubberödshus äldreboende, Tjörn
Vardaga Silverpark, TäbyOM OSS
White Guide Senior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, individfokus, samarbete och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för de äldre matgästerna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vi premierar helhetstänk och samarbete kring de offentliga måltiderna och delar därför ut pris i totalt 15 kategorier. Stort tack till våra partners Electrolux Professional, Findus, Generation Pep, HKScan, KRAV, Menigo, Midsona, Oatly, Orkla Foods Sverige, Skånemejerier, Sodexo, Unilever Food Solutions och Världsnaturfonden WWF. Tack också till Helsingborgs Stad, Event in Skåne samt Bergkvist Publishing.

I vårt pressrum finns alla publicerade nomineringar.

För mer information, kontakta ulrika@bergkvistpublishing.se