White Guide Senior Special Foods 2021 – här är nomineringarna!

Följande seniorkök i Sverige kommer att placera sig på plats 1-5 i kategorin White Guide Senior Special Foods när White Guide Junior avgörs den 3 november 2021.


Nominerade White Guide Senior Special Foods 2021 (utan inbördes rangordning)
Alstadhemmet/Smygehem, Trelleborg
Furuliden, Alvesta
Matomsorg Borgvalla, Helsingborg
Otium Tre Stiftelser Göteborg
Älgvägens kök, Växjö

Kategorin White Guide Senior Special Foods presenteras i samarbete med Findus.OM OSS
White Guide Senior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, individfokus, samarbete och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för de äldre matgästerna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vi premierar helhetstänk och samarbete kring de offentliga måltiderna och delar därför ut pris i totalt 15 kategorier. Stort tack till våra partners Electrolux Professional, Findus, Generation Pep, HKScan, KRAV, Menigo, Midsona, Oatly, Orkla Foods Sverige, Skånemejerier, Sodexo, Unilever Food Solutions och Världsnaturfonden WWF. Tack också till Helsingborgs Stad, Event in Skåne samt Bergkvist Publishing.

I vårt pressrum finns alla publicerade nomineringar.

För mer information, kontakta ulrika@bergkvistpublishing.se