White Guide Senior Special Foods 2022 – här är nomineringarna!

Följande seniorkök i Sverige kommer att placera sig på plats 1-5 i kategorin White Guide Senior Special Foods när White Guide Junior avgörs den 20 september i Helsingborg.


Nominerade White Guide Senior Special Foods 2022 (utan inbördes rangordning)

Björkliden, Alvesta

Familjens Hus, Trelleborg

Furuliden, Alvesta 

Tubberödshus, Tjörn

Vita Sand kök, Bromölla 


Kategorin White Guide Senior Special Foods presenteras i samarbete med Findus Special Foods.För information kring prisutdelningen och anmälan till denna, klicka här.


OM OSS
White Guide Senior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, individfokus, samarbete och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för de äldre matgästerna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vi premierar helhetstänk och samarbete kring de offentliga måltiderna och delar därför ut pris i totalt 16 kategorier. Stort tack till våra partners Electrolux Professional, Findus, Generation Pep, HKScan, KRAV, Menigo, Midsona, Oatly, Orkla Foods Sverige, Skånemejerier, Sodexo, Unilever Food Solutions, Världsnaturfonden WWF och Wasa/Barilla. Tack också till Helsingborgs Stad, Event in Skåne samt Bergkvist Publishing.

I vårt pressrum finns alla publicerade nomineringar.

För mer information, kontakta ulrika@bergkvistpublishing.se