Årets Måltidschef 2022– här är nomineringarna!

Följande kost- och måltidschefer kommer att placera sig på plats 1-10 när White Guide Junior avgörs den 20 september i Helsingborg.


Nominerade Årets Måltidschef 2022 (utan inbördes rangordning)

Anneli Ekstedt, Växjö

Fredrik Lundquist, Karlstad

Jeanette Andersson och Sofie Hanson, Nykvarn

Jenny Håkansson, Helsingborg

Jenny Sandén och Lina Jönsson, Svedala

Johan Hamberg och Patrik Karlberg, Norlandia

Linda Gustavsson, Alvesta

Mariana Axelsson och Matilda Malm, Ljungby

Stina Salmonsson, Trelleborg

Susanne Petterson, Sala


Kategorin Årets Måltidschef presenteras i samarbete med Sodexo.För information kring prisutdelningen och anmälan till denna, klicka här.


OM OSS

White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar, hållbarhet och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vi premierar helhetstänk och samarbete kring de offentliga måltiderna och delar därför ut pris i totalt 16 kategorier. Stort tack till våra partners Electrolux Professional, Findus, Generation Pep, HKScan, KRAV, Menigo, Midsona, Oatly, Orkla Foods Sverige, Skånemejerier, Sodexo, Unilever Food Solutions, Världsnaturfonden WWF och Wasa/Barilla. Tack också till Helsingborgs Stad, Event in Skåne samt Bergkvist Publishing.

I vårt pressrum finns alla publicerade nomineringar.

För mer information, kontakta ulrika@bergkvistpublishing.se