Årets Pep-skola 2022 – här är nomineringarna!

Följande förskolor/skolor i Sverige kommer att placera sig på plats 1-10 i kategorin Årets Pep-skola när White Guide Junior avgörs den 20 september i Helsingborg


Nominerade Årets Pep-skola 2022 (utan inbördes rangordning)

Björkhagaskolan, Örebro

Bo skola, Lidingö

British Junior, Eskilstuna

Fredsborgsskolan, Österåker

Kviingeskolan, Östra Göinge

Sjöarpsskolan, Ronneby

Vasaskolan, Danderyd

Vaxmoraskolan, Sollentuna

Viksbergskolan, Södertälje

Västerstrandsskolan, Karlstad


Årets Pep-skola presenteras i samarbete med Generation Pep.För information kring prisutdelningen och anmälan till denna, klicka här.


OM OSS

White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar, hållbarhet och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vi premierar helhetstänk och samarbete kring de offentliga måltiderna och delar därför ut pris i totalt 16 kategorier. Stort tack till våra partners Electrolux Professional, Findus, Generation Pep, HKScan, KRAV, Menigo, Midsona, Oatly, Orkla Foods Sverige, Skånemejerier, Sodexo, Unilever Food Solutions, Världsnaturfonden WWF och Wasa/Barilla. Tack också till Helsingborgs Stad, Event in Skåne samt Bergkvist Publishing.

I vårt pressrum finns alla publicerade nomineringar.

För mer information, kontakta ulrika@bergkvistpublishing.se