Årets Seniorkock 2022 – här är nomineringarna!

Följande seniorkockar i Sverige kommer att placera sig på plats 1-5 när White Guide Senior avgörs den 20 september i Helsingborg.


Nominerade Årets Seniorkock 2022 (utan inbördes rangordning)

Jennie Andersson, Sanna Persson och Åsa Persson, Tätortsvägen, Kristianstad

Mikael Cederberg, Stockholms Sjukhem, Stockholm

Pär Stenberg, Vardaga Silverpark, Täby

Robbin Höglund, Jakobsbergsgården, Sala

Samniang Duangkasem, Lilldals äldreboende, TjörnFör information kring prisutdelningen och anmälan till denna, klicka här.


OM OSS
White Guide Senior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, individfokus, samarbete och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för de äldre matgästerna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vi premierar helhetstänk och samarbete kring de offentliga måltiderna och delar därför ut pris i totalt 16 kategorier. Stort tack till våra partners Electrolux Professional, Findus, Generation Pep, HKScan, KRAV, Menigo, Midsona, Oatly, Orkla Foods Sverige, Skånemejerier, Sodexo, Unilever Food Solutions, Världsnaturfonden WWF och Wasa/Barilla. Tack också till Helsingborgs Stad, Event in Skåne samt Bergkvist Publishing.

I vårt pressrum finns alla publicerade nomineringar.

För mer information, kontakta ulrika@bergkvistpublishing.se